Ik lever ook in uw woonplaats zeer goedkope websites en voorzie al mijn websites / systemen van zeer hoge kwaliteit, welke gericht zijn op resultaat!

Neem contact met mij op via skype:


De unieke webdiensten van Zwano Webdesign

Van concept tot online!

Om een systeem / website en of webwinkel online te zetten is een koud kunstje. Om een goed systeem / goeie website en of goeie webwinkel online te zetten is een verhaal apart, hiervoor heeft u deskundig iemand nodig!

Wist u dat 60% van alle website / systemen mislukken, omdat er vooraf niet goed word nagedacht over hoe de website / systeem uiteindelijk moet worden.

Kwaliteit

Door mijn jarenlange ervaring en transparante werkwijze ga ik samen met u voor kwaliteit en een optimaal eindresultaat!

Ik heb hiervoor een vaste duidelijk werkwijze ( zie werkwijze ) en een zo transparant mogelijke ontwikkel methode en heb tevens een online support systeem om zodoende een situatie te creeeren voor het behalen van een zo goed mogelijk eindresultaat!


WEBSITES

Watvoor website moet het worden?

U woont bijvoorbeeld in uw woonplaats. En u wilt een website laten maken om uw producten en of diensten via internet te promoten voor de lokale en of internationale markt. Dan kan ik daar u bij helpen!

Het is voor mij belangrijk dat u mij vooraf van een zo goed mogelijk beeld voorziet, waar uw organisatie voor staat en wat u wilt bereiken met de website.

Checklist

Dingen waaraan gedacht kan worden zijn:

- bedrijfsinformatie
- afbeeldingen
- doelgroep
- nieuwsmodule
- contactpagina
- productmodule
- betaalmodule
- wat moet de grote van de website zijn.
- betaalmodule ( wilt misschien dingen online verkopen via de website? )
- meertaligheid enz.

Voorbereiding

Door mij van alle informatie te voorzien kan ik alvast een goed werkend concept uitdenken. Denk aan het design voor de site, de interactie met de bezoeker, maar zeker ook aan het gebruik maken van de social media's, die vandaag de dag steeds belangrijker aan het worden zijn!.

Ik zal als het ware in huid van het bedrijf proberen te kruipen en kijken wat voor u zal werken en wat niet. Dit doe ik ondermeer door een klein concurrentie onderzoek te doen op internet. Bij mij staat dus persoonlijke aandacht voorop!

Teksten

Ik kan u tevens adviseren met het schrijven van teksten. Dit doe ik door bij google te kijken op welke woorden het meest gezocht word en welke betrekking hebben op uw dienst en of produkt.

Door deze op een slimme manier te gebruiken kunnen er een hoop potentiële klanten naar de website gelokt worden! Relevante en unieke / dynamische content zijn meestal de steutel voor succes.

Het is belangrijk om uw website te voorzien van teksten die echt betrekking hebben op de dienst die u aanbied. Hierdoor worden er alleen bezoekers naar de website gelokt die ook echt behoefte hebben aan de dienst en of product welke u te bieden heeft!

Design

Een goed webdesign is zeker een waardevol iets voor een succesvolle website. Mensen die op uw website komen moeten direct het gevoel hebben op de goede plek beland te zijn. Een goed design zal hier zeker bij helpen. De meeste bezoekers kijken snel en als de eerste indruk slecht is, zullen zij per direct weer opzoek gaan naar iets anders!

Er moet dus als het ware een duidelijk identiteit gecreeërd worden, waarbij de website een logische opbouw zal moeten hebben. Usability dus!

Afhankelijk van uw budget zien er een 3-tal mogelijkheden:

- U heeft zelf al een design en wilt deze laten omzetten in code. Ik zal dan samen met u het design bekijken en zal u tevens van mogelijk verbeter punten voorzien!

- U wilt u design laten ontwikkelen. Ik werk samen met ervaren webdesigners en zal aan de hand van de door uw verstrekte informatie hun tekst en uitleg geven welke uitstraling de website zal moet hebben. Aan de hand hiervan zal een design ontwikkeld worden, waarna u later kan aangeven welke dingen er eventueel nog veranderd moeten worden.

- U heeft geen ruim budget, maar wilt wel een goed design. In dit geval zijn er genoeg standaard templates op internet beschikbaar die goed en goedkoop zijn! Ik zal dan zelf uw huisstyle in het design verwerken. Nadeel is wel dat uw website zal minder uniek zijn.

Hosting

Uw bedrijfswebsite verdiend natuurlijk een goed mogelijk web adres en een zo goed mogelijke hosting. Hiervoor is leaseweb een uitstekende partner. Er zijn een aantal zaken waarna gekeken zal moeten worden. Hoe groot word de website, zal er veel dataverkeer op de website plaats vinden?

Aan de hand hiervan zal ik voor u een juiste keuze maken! Voor de meeste websites zal ongeveer het volgende gelden. Domeinnaamregistratie verzorgen wij voor 12,00 euro per jaar.

Voor 3,99 euro per maand verzorgen wij de hosting. U heeft dan 150 MB webruimte, 1 MySQL database en 10 GB dataverkeer per maand; ruim voldoende voor de meeste websites. Aanbiedingen veranderen constant dus dit is slechts een indicatie om uw een duidelijk idee te geven over alle kosten die aan een website verbonden zijn.

De uiteindelijke ontwikkeling

Zodra wij een akkoord hebben bereikt over al deze belangrijke zaken en alle onduidelijkheden uit de weg zijn geruimd kan de ontwikkeling van de website plaats vinden.

Ik zal de website eerst op een testdomein maken en u kunt zo live alle vordering van de website volgen. U krijgt tevens een inlog op een support systeem voor als er dingen zijn die beter kunnen en of als u met vragen zit tijdens de ontwikkeling. Dit om de communicatie zo goed mogelijk te houden en om een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen!

Tevens kan er 1 keer en of meerdere keren per week via skype contact onderhouden worden, mocht u dit prettig vinden!

Na oplevering van de website is het uiterraard mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten om de website van nieuwe functionaliteiten te voorzien. Een website is nooit af ! En stilstand betekend over het algemeen achteruitgang!

Een goeie uitbreiding voor uw website

Gezien de hedendaags gebruik van smartphones. Zou een goeie uitbreiding voor uw website, een mobiele website zijn. Uiterraard kunnnen de websites die ik voor u maakt ook getoond worden op de mobiel.

Echter omdat de mobiel over een kleiner scherm beschikt is het handig om gegevens op een andere manier te tonen! Onze designers kunnnen een zeer nette mobiele website voor uw ontwerpen, waarbij de website voor de mobiel geheel op usability aangepast word.

Momenteel komt 30% van uw websitebezoekers via de mobiel op uw website en 40% van de mobiele zoek opdrachten is lokaal georriënteerd.

Zoekt iemand een bedrijf via de mobiel? 61% wil bellen, terwijl 59% de website wil bezoeken!

De voorspelling van 2013 is dat er dan meer gebruik gemaakt zal worden van mobiel internet als via een vast apparaat. Reden genoeg dus voor u om na te gaan denken of dit een waardevolle uitbreiding voor uw bedrijf zal zijn.

Deskundigheid en voorwerk

U bent opzoek naar iemand die voor u een systeem kan ontwikkelen in uw woonplaats . Dan kan ik u daar bij helpen!

U goed systeem maken is een hele klus , des te meer omdat ieder systeem weer uniek is. Voor een systeem is dus een hoop maatwerk vereist, waardoor de kosten over het algemeen hoger zullen uitvallen.

Natuurlijk is dit afhankelijk wat het systeem precies inhoud en over welke functionaliteiten het systeem moet beschikken en ik kan gezien mijn situatie ( zie over ons) systemen tegen een concurrerende prijs aanbieden.

De ontwikkeling van een goed systeem vereist veel voorwerk.

Eerst zal door u een duidelijke schets gemaakt moeten worden wat het systeem precies inhoud en wat u met het systeem wilt bereiken! Ik kan u hier natuurlijk goed in bijstaan en heb veel ervaring bij het ontwikkelen van grote systemen. Mijn werkelijk beroep is software engineer en weet wat nodig is voor het ontwikkelen van een goed systeem.

Een veel gemaakte fout is dat mensen te snel willen beginnen aan een systeem, terwijl er niet goed is nagedacht over alle functionaliteiten en de uiteindelijke werking van het systeem.

Voor een goed systeem is het belangrijk om eerst de basis goed uit te denken en vanuit daaruit het systeem door te ontwikkelen.

Wat heb ik van u nodig?

- een gedetailleerde omschrijving van het systeem. ( Alle informatie zal strict vertrouwelijk blijven! )
- alle basis functionaliteiten van het systeem
- u gedachte's over de vormgeving van het systeem.

Als ik alle informatie van u heb ontvangen, zal ik deze bestuderen en u een offerte uitbrengen en u een schatting geven over de levertijd. Tevens kan er in de toekomst uiteraard weer een onderhouds contract worden afgesloten om het systeem verder te ontwikkelen.

Mocht u behoefte hebben aan duidelijk documentatie van het systeem. Zal ik dit natuurlijk voor u doen! Hierbij zal gebruikt gemaakt worden van UML en duidelijk omschrijving van de functies in het commentaar van de code's van het programma zelf. Hierdoor kan u systeem in de toekomst makkelijk door iemand anders onderhouden worden zonder dat hier te veel extra kosten aan verbonden zijn.

Als mijn systemen zullen gebouwd worden in het Yii Framework , welke bekend staat voor de high performance en goed gestuctureerde code's, welke belangrijk zijn als het systeem in de toekomst verder uitgebreid dient te worden.

Al mijn systemen worden volledig uitgebalanceerd, zodat hij met de juiste hosting altijd toegankelijk zal zijn , wat natuurlijk voor een systeem erg belangrijk is!

Het beste pakket voor uw webwinkel

Magento is op dit moment het beste pakket op het gebied van eCommerce. Sinds 2001 kan er gratis gebruik gemaakt worden van deze software door webshophouders. Magento is een open source wat betekend dat de gebruikers verantwoordelijk zijn voor het doorontwikkelen van het programma.

Zo bestaan er inmiddels een hoop plugins voor Magento en is het aantal gebruikers de laatste jaren explosief gestegen!

Gebruikersvriendelijkheid

Als u interesse heeft in een webwinkel moet deze natuurlijk gebruikersvriendelijk zijn. Dit zijn een van de voorwaardens voor een succesvolle webshop.

Magento bied de mogelijkheid voor een flexibele vormgeving en er kunnen betaal methodes makkelijk geïntergreerd worden. Zelf voor de onervaring gebruiker is de het beheren van een magento webshop zeer makkelijk!

Speciale hosting en prijzen

Omdat magento een vrij groot pakket is zal de webshop gehost worden bij een hosting partij die daar in gespecialiseerd is. Een veel gehoorde klacht over magento is dat het pakket sloom zou zijn. Door de caching goed in te stellen en te kiezen voor de juiste hosting is dit echter totaal geen probleem!

Verder beschikt de webshops van magento over een duidelijk bestel procres en zijn alle webshop op een eenduidige manier ingericht! Dus mocht u interesse hebben in een magento webshop in uw woonplaats dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik heb genoeg ervaring met magento om u aan een goeie webshop te helpen.

Webshops beginnen bij mij vanaf 1750 euro. Dit omdat het maken van een webshop meestal een hoop tijd in beslag neemt.

Grote voordelen van magento zijn onder andere:

- uitstekende vindbaarheid in de zoekmachines - zeer uitgebreidde rapportages, aantal bezoekers, klikgedrag, trends, omzetrapportage, klant rapportages - volledige designvrijheid - meerdere talen en valuta's

Geïnteresseerd dan kunt u contact met mij opnemen via ons contact formulier.

Maak uw website vindbaar!

Een mooie website zonder bezoekers heeft natuurlijk weinig tot geen zin. Het is dus belangrijk om bezoekers te lokken via de zoekmachines naar uw website. ( SEO ) Omdat ik jarenlang bij een bedrijf heb gewerkt welke eigen concepten in de markt zette , durf is gerust te stellen dat ik een specialist ben in het vindbaar maken van een website in de zoekmachines.

De kracht van de sociale media's mag vandaag de dag ook niet onderschat worden! Voor een hogere waardering bij de zoekmachines is het sowieso goed om op de sociale media's ( facebook , twitter , linkedin , hyves ) actief te zijn!

Bij het maken van iedere website hou ik altijd rekening met wat goed is voor de zoekmachine. Al zal altijd de website zo maken dat hij het goed gaat doen in de zoekmachine. Dus ik wil niet alleen een website bij u afleveren, maar ik wil een website bij u afleveren die werkt en resultaat geeft!

Een nieuwe frisse uitstraling voor uw bestaande website

Uw website past niet meer bij u of de uitstraling van uw bedrijf en bent nu opzoek naar deskundig advies in uw woonplaats ?

Dan kan ik natuurlijk u helpen. 'Tijd voor een website Make-Over dus!'

Na uitleg van uw wensen analyseer ik de bestaande website en kom met punten waarvan ik denk dat deze verbeterd kunnen worden.

Soms zijn kleine aanpassingen afdoende en soms volgt een geheel nieuw ontwerp.

Wilt u online verandering? Neem contact met mij op en we onderwerpen uw website aan een 'website Make-Over'!