Freelance PHP Programmeur voor Nederlandse bedrijven en particulieren, een laag uurtarief!

Zwano Webdesign ( freelance php programmeur ) betrouwbare deskundig outsourcing vanuit Mexico voor Nederlandse bedrijven en particulieren! Wij bieden onze diensten ook aan in Winkel vanuit Mexico. Lees verder!

Neem contact met mij op via skype:

Een webapplicatie laten maken

Een webapplicatie laten maken kan velen voordelen hebben voor uw als bedrijf. Bedrijfsprocessen en analyse hiervan laten automatiseren zal in vele gevallen de effiency binnen uw organisatie vergroten en tevens ook omzetverhogend zijn. Zwano Webdesign is specialist als het gaat om software maken op maat.( webbased software maatwerk dus! ) Ik heb vele jaren ervaring als applicatieontwikkelaar en ik zal u dan ook op deskundige wijze helpen bij de problemen waar u eventueel tegen aanloopt in uw organisatie. Een webapplicatie laten maken vereist veel voorwerk en een duidelijke probleem stelling.

Enkele voordelen van een webapplicatie laten maken zijn:

- effiency binnen uw bedrijf word vergroot.
- de applicatie is overal bereikbaar.
- veilige gegevens opslag door middel van beveiliging en backups.
- verhoogde productiviteit binnen uw bedrijf en dus omzetverhogend.
- betere analyse's, bedrijfsprocessen worden transparanter en dus beter beheersbaar.
- verschaffen informatie klanten, gedrag analyse en interesse's van klanten.
- handige tools ( geautomatiseerde mailing )

Voordelen van een webapplicatie laten maken door Zwano Webdesign

- ik hanteer een effeciente ontwikkel methode ( rapid developement )
- ik werk vanuit Mexico waarbij mijn uurtarief vele malen lager zal liggen dan wanneer u een webapplicatie zal laten maken door een Nederlands bedrijf.
- ik heb vele jaren ervaring en een opleidingen gevolgd voor software engineering.
- ik ontwikkel via een transparante ontwikkel methode. Waarbij ondanks de afstand goede communicatie voorop staat!

Ontwikkel methode ( Rapid Developement )

Omdat ieder bedrijf weer anders is zullen dingen op maat gemaakt dienen te worden, welke voor dat bedrijf noodzakelijk zijn! Zoals ik al eerder zei een webapplicatie laten maken vereist veel voorwerk en een duidelijke probleem stelling.

Al mijn systemen worden geschreven binnen een framework, omdat ik al geruime tijd software op maat ontwikkel zullen er altijd dingen zijn, die hergebruikt kunnen worden in nieuwe projecten. Hierdoor zullen de ontwikkelingskosten zo laag mogelijk gehouden worden. Ook op het gebied van veiligheid en performance heeft het programmeren binnen in een framework grote voordelen.

Simpel uitgelegd bestaat iedere systeem uit vele bouwsteentjes, die binnen een framework met elkaar communiceren! Hierdoor blijft het systeem goed onderhoudbaar, uitbreidbaar en zullen eventuele bugs gemakkelijk en snel verholpen kunnen worden. Ik bouw al mijn systemen in het Yii framework, wat op het moment het beste framework is als het aankomt op rapid developement, performance en veiligheid!

Mexico

Een webapplicatie laten maken vereist over het algemeen vele uren programmeer werk. Bij veel Nederlandse bedrijven bent u vele male duurder uit dan wanneer u een systeem op maat door mij laat maken.

Een normaal uurtarief in Nederland komt al snel neer op 40 euro per uur in het gunstige geval. Omdat ik vanuit Mexico werkzaam ben, ben ik in staat zeker voor de helft van de prijs mijn webdiensten aan uw aan te bieden!

Ik heb al 6 jaar ervaring in het ontwikkelen van systemen, waarbij ik u dus kan garanderen dat al mijn diensten kwalitatief op hetzelfde niveau zullen zijn dan wanneer u in zee gaat met een Nederlands bedrijf!

Ook over de communicatie hoeft u zicht geen zorgen te maken. Via skype is het mogelijk om een goed intake gesprek te hebben, waarbij er een probleem analyse gemaakt word en de uiteindelijke doelen bepaald zullen worden.

Welke door mij in schematisch in kaart worden gebracht door middel van systeem schetsen en U.M.L. ( schematisch weergeven van het systeem ), zodat er altijd duidelijkheid zal bestaan over het systeem en de uiteindelijke werking hiervan.

Een veel gemaakt fout in bedrijven is dat er vooraf niet goed word nagedacht wat het systeem uiteindelijk moet gaan doen! Ongeveer 60% van alle projecten mislukken om deze reden!

Bij verdere ontwikkeling is er een testdomein beschikbaar en een online support systeem, waarbij dus de communicatie 1 op 1 zal verlopen en er snel geschakeld kan worden indien nodig en u het ontwikkel proces op de voet kan volgen!

Verder heb ik studies afgerond op hbo niveau voor software engineering en deze met uitmuntend resultaat behaald, wat naar voren zal komen als ik voor u aan de slag ga!

Hoe ga ik te werk?

Voordat er aan een systeem begonnen word is het belangrijk voor mij om te weten tegen welke problemen u aanloopt binnen uw organisatie en welke doelstelling u met uw applicatie wilt bereiken.

We zullen voordat er met een systeem word begonnen een intake gesprek hebben via skype. Ik zal u waar nodig begeleiden in het zo efficient mogelijk ontwikkelen van het systeem! Dit zal ik doen door middel van systeemschetsen , use case diagrammen en andere U.M.L vormen. Als alles duidelijk is voor beide partijen, zal ik een offerte uitbrengen voor de kosten van het systeem!

Bij akkoord zal er begonnen worden met het ontwikkelen van het systeem en zal deze afgeleverd worden binnen de door ons afgesproken termijn!

Mocht mijn werkwijze u aanspreken, neem dan vrijblijvend contact met mij op dan ga ik gelijk voor u aan de slag!

Met vriendelijke groet,

P.F. de Zwaan
Zwano Webdesign / applicatie ontwikkeling / freelance php programmeur / outsourcing / magento / hosting / websitebouw

Tags: web , applicatie , bouw , Winkel, systeem bouw , webapplicatie laten maken , webapplicatie, ontwikkeling , webapplicaties , software ontwikkeling , software op maat , applicatie ontwikkeling, software maatwerk , webapplicatie bouwen , web ontwikkeling , webdevelopement , applicatieontwikkelaar, een webapplicatie laten maken