© 2011 Zwano Webdesign

Pagerank 4 met behulp van Twitter

Gepost op 09-09-2012 door admin in Webdesign | 0 Reacties
Pagerank 4 met behulp van Twitter

Dit blog legt uit hoe je je pageranking kan laten stijgen met behulp van twitter.

Er is de laatste tijd veel veranderd in google zo is bekent dat tegenwoordig alleen nog relevante linken mee tellen voor je pageranking.

Ook de social media's zijn belangrijker geworden voor je pageranking. Vandaag zal ik uitleggen hoe je je pageranking kan laten stijgen met behulp van twitter. Let er op dit is geen truuk! Ik heb het ook niet over een pageranking van 2 of 3, nee je kan met behulp van twitter je pageranking laten stijgen naar 4!!!!!

Nu moet er tegenwoordig ook niet meer teveel waarde gehecht worden aan pageranking, aangezien er nog ruim 200 andere factoren zijn die bepalen hoe belangrijk google jouw website vind. Maar toch alle beetjes helpen zou ik zo zeggen!

Wat moet je doen? Allereerst is het belangrijk om een twitter account te hebben met liefst zoveel mogelijk volgers, die dezelfde interesses delen als jou. Wat je namelijk wilt bereiken is dat jouw bericht ge-retweet word!

Het werkt als volgt schrijf blog artikelen, waarvan jij denkt dat volgers dit interessant gaan vinden. Tegenwoordig kan je je rss feed aansluiten op je twiiter account. Zodra jouw bericht gepost word op twitter en mensen gaan dit re-tweeten word er een do-follow link gecreeërd en zoals je misschien weet neemt google deze links mee voor het bepalen van je pageranking.

Dus bij iedere re-tweet heb je een link te pakken, die veel authoriteit heeft. Nu weet ik persoonlijk niet hoelang deze links binnen in twitter blijven bestaan, maar dat dit werkt is bewezen! Er zijn op internet vele blogs te vinden die precies hetzelfde beweren.

Een test? re-tweet dit bericht! En ik geef u volgende maand de statistische bewijzen in dit blog door middel van een update :)

0 Reacties op "Pagerank 4 met behulp van Twitter "

Laat een reactie achter